2010  2009 

   

"Máme krásne žlté šteniatka" info

rezervácia šteniatok na 0907 499 579


Novinky 2011


30/12/2011 Nové foto G-vrhu vo veku 3 týždňov.


02/12/2011 27.11.2011 sa konal Národny Field Trial retrieverov v Beši, rozhodcovia Janega, Zelenka, Vrabec, Banás.                                                                                                                                                S Ambruškou sme absolvovali už tretie pracovné skúšky v tomto roku a zase nás nesklamala, aj keď ju v predfinálovom kole jej nadmerná snaha posunula do II. ceny. Ďakujeme Ambruška!!!

Ambra NFT     Ambra NFT


24/11/2011 Zdravotné vyšetrenie Fair Queen´s Joy "Kika" PRCD/Pra neg., EIC clear. Veľmi sa tešíme!


21/11/2011 19.-20.11.2011 MVP  Nitra                                                                                                              sobota: rozhodca  Roberto  Schill (RO)                                                                                                      Dag Queen´s Joy v triede mladých V1 CAJC, splnil podmienky pre udelenie titulu " Slovenský šampión krásy mladých"                                                                                                                                           Angelinka Queen´s Joy v triede otvorenej V1 CAC

nedeľa: rozhodca Monika Blaha (A)                                                                                                             Dag Queen´s Joy v triede mladých V1 CAJC, BOB - Víťaz plemenna                                                          Celebrity Queen´s Joy v triede mladých VD2                                                                                        Angelinka Queen´s Joy v triede otvorenej V1 CAC                                                                                     Bol to veľmi náročný víkend a napriek veľmi prísnemu posudzovaniu rozhodcov naše odchovy krásne uspeli. Všetkým majiteľom zo srdiečka gratulujem a ďakujem, veľmi sa teším!!!

Daguško "Slovenský šampión krásy mladých"

                   

                 Dag Queen´s Joy 2x CAJC a BOB                                    Celebrity Queen´s Joy

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

4.11.2011 Oslávil svoje druhé narodeniny náš "A" vrh. Všetkým prajeme všetko najlepšie!!!


04/11/2011

Dnes nám sonografické vyšetrenie potvrdilo, že Janneka bude mať šteniatka

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

23.10.2011 oslávil svoje 5. narodeniny Gomezik a náš prvý vrh "G", prajeme im veľa zdravia a šťastných rokov s nami !!!

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

21.10.2011 oslávili svoje prvé narodeniny Daguško a Daimondko, prajeme im veľa zdravia a lásky!!!

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

8.10.2011 - Klubová výstava Tata, rozhodca: Mrs.Prior.                                                                             Joginko v triede pracovnej V1 CAC                                                                                                             Daguško v triede mladých V2                                                                                                                 Kikuška v triede šteniat VN4                                                                                                                   Gratulujeme našim psíkom!!!!!

  Jogi Sun in their eyes V1 CAC


10/10/2011

8.10.2011 oslávil svoje prvé narodeniny náš C-vrh, prajeme im veľa zdravia a lásky!!!

Cairo 1rok

Cairo Queen´s Joy vo veku 1 rok (Janne Sun in their eyes x Aldamity Quality of Life)

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

1.-2.10.2011 MVP CACIB Komárom,                                                                                                                v sobotu rozhodoval Alberto Cuccillato (I).                                                                                               Daguško v triede mladých V2                                                                                                                       Joginko v triede otvorenej V1 CAC, R-CACIB, týmto splnil podmienky pre udelenie titulu "Maďarský šampión krásy", ktorý mu aj bol udelený. Gratulujeme Joginko!!!                                                           Angelinka v triede pracovnej V1 CAC, CACIB. Gratulujem!!!!

V nedeľu posudzovala Janka Janeková (SK).                                                                                             Daguško v triede mladých V1 HPJ - Junior winner                                                                                    Joginko v triede otvorenej V1 CAC.

         

Jogi Sun in their eyes 2x V1 CAC, R- CACIB

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

24.9.2011 Špeciálna výstava retrieverov Vyhne, rozhodca Mary O´Donoghue (IRL) CHS Philipstown.     Bola to tiež veľmi pekná výstava, rozhodcovia, taktiež skúsení chovatelia a veľmi milí ľudia. Tiež nás veľmi potešilo, že sa naši psíkovia páčili pani rozhodkyni.                                                                        Daguško  v triede mladých získal I. miesto - V1 CAJC.                                                                                  Kikuška, ktorá sa veľmi páčila pani rozhodkyni a prehlásila o nej, že to bol "Best labrador" dnešnej výstavy získala v triede šteniat vo veľmi silnej konkurencii krásnych šteniatok, krásne I.miesto - VN1, BOB baby a BIS baby. Gratulujem Kikuška!!!!                                                                                           Cameronka Queen´s Joy nás prezentovala v triede mladých, kde získala krásne IV. miesto - V4.          Angelinka v triede pracovnej V2 R-CAC.                                                                                                      Ambruška - Aldamity Sound Like a Melody v triede pracovnej krásne I.miesto - V1 CAC.                         Gomezik sa stal "Najúspešnejším plemenníkom ŠVR 2011" vďaka svojim potomkom, ktoré ho prezentovali na výstave, Daguško a dve krásne baby z Vtáčieho dvora, ktorým gratulujem!!!                 Všetkým zo srdiečka gratulujem a ďakujem za krásnu prezentáciu nášho odchovu aj potomkom po našich chovných psíkoch.

Kika 5mes.

Kikuška - Fair Queen´s Joy VN1 BOB baby, BIS baby

Daguško 11mes.     Cameronka

                  Dag Queen´s Joy V1 CAJC                            Cameron Queen´s Joy V4

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

18.9.2011 Klubová výstava retrieverov Oslavany (CZ), rozhodcovia: psy - Geoff Allen, sučky - Jean Allen, (chovateľská stanica Aliene).                                                                                                         Bola to veľmi pekná výstava na ktorú tak skoro nezabudneme. Rozhodovali skúsení chovatelia, ktorým neušla žiadna chybička krásy a patrične to ohodnotili. Som nesmierne šťastná, že sa naši psíkovia páčili rozhodcom a že uspeli v takej silnej konkurencii.                                                                 Ambruška ( Aldamity Sound Like a Melody) zožala krásny úspech, kde v triede strednej získala I. miesto - V1 CAC, Klubový víťaz 2011 a BOB (Best of Breed). Ďakujem Ambruška!!!                               Prvý krát nás prezentovala naša najmladšia Kikuška  (Fair Queen´s Joy), ktorá v triede šteniat získala I. miesto - VN1.                                                                                                                                          Moly (Celebrity Queen´s Joy) získala v triede mladých známku Výborná.                                                 Angelinka Queen´s Joy nás prezentovala v triede pracovnej, kde tiež získala krásne I. miesto - V1 CAC. Daguško Queen´s Joy v triede mladých získal krásne IV. miesto - V4.                                                        V súťaži o "Najlepšiu chovateľskú stanicu" sme získali III. miesto, kde nás prezentovali Daguško, Moly, Angelinka a Kikuška. Ďakujem všetkým majiteľom za prezentáciu našich odchovov a GRATULUJEME!!!  Ďakujem Danke (CHS Aldamity) za takú peknú a šikovnú Ambrušku !!!

Ambra Ambruška V1 CAC, Klubový víťaz 2011, BOB

Angelinka     Kika

                  Angelinka Queen´s Joy V1 CAC                   Kikuška- Fair Queen´s Joy VN1

CHS Queen´s Joy III. miesto

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

17.9.2011 NVP CAC Brno (CZ), rozhodca J. Matyáš (SK).                                                                         Daguško v triede mladých V1 CAC, Národný víťaz mladých BOJ ( Best of Junior).                                Veľmi sa tešíme a gratulujeme Daguško!!!

Daguško Dag Queen´s Joy V1 CAC, BOJ

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

11.9.2011 NVP CAC Prešov, rozhodca Wojciech Burski (PL).                                                               Angelina Queen´s Joy v triede pracovne V1 CAC, Národny víťaz Slovenska 2011.                             Gratulujeme rodine Paluškovej a ďakujeme za krásnu prezentáciu nášho krásneho odchovu!!!!


04/09/2011 Nové mobilné číslo 0907 499 579 !!!


30/08/2011 V dňoch 24.-27.8.2011 sme sa s Tinkou, Daguškom, Blackynkou, Ambruškou a Joginkom zúčastnili dovolenky s retrieverom v Trusalovej, ktorú organizuje pre členov  SRK. Bolo tam veľa zaujímavých súťaži, ktorých sme sa aj my zúčastnili. Pre deti  sa usporiadala súťaž "Dieťa a Pes", kde Tinka s Joginkom získali krásne I. miesto, boli perfektne zohraný pár. Gratulujem Tinuška!!!!! 

Tinka s Joginkom I. miesto

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

27.8.2011 sa konali  Medzinárodné Klubové JSMP - CACIT, rozhodcovia p. Janega, p. Zelenka, p.Vrabec, p. Czafik, p. Csepy a p. Méry.  S Ambruškou sme skúšky absolvovali s krásnym výsledkom a získali sme titul R-CACT, 238 bodov v I. cene. Veľmi sme sa tešili, ďakujem Ambruška!!!

    

"Ambruška" Aldamity Sound Like a Melody  R-CACT


15/08/2011 nová fotogaléria Fair Queen´s Joy

14.8.2011 CAC Balassagyarmat (HU), rozhodca Korózs András (HU)                                                       Dag Queen´s Joy "Daguško" v triede mladých V1 HPJ - Junior Winner, tým sa stal čakateľom Maďarského šampióna krásy mladých a vo veku 9,5 mesiaca HFGY-BOB,                                                   Gomez Sun in their eyes "Gomezik" (otec Daguška) v triede šampiónov V1 CAC,                                  Aldamity Sound Like A Melody "Ambruška" v triede pracovnej V1 CAC.                                                   Prežili sme krásny deň a veľmi sa tešíme z úspechov našich psíkov. Ďakujem a Gratulujem !!!

Dag Queen´s  Joy V1 HPJ-Junior Winner, HFGY-BOB

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

23.7.2011 sa konali Klubové farbiarské skúšky duričov v Pliešovciach, ktoré úspešne absolvovala Angelinka Queen´s Joy . Gratulujem rodine Paluškovej !!!


24/07/2011 Vytvorený profil našej malej snehuľky Fair Queen´s Joy "Kikuška" .

Fair Queen´s Joy " Kikuška"

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

23.7.2011-MVP-CACIB Veľká Ida pri Košiciach, rozhodca Barbara Krumpak (Tylah Kennel Slo),    Daguško po prvý krát vo veku 9 mesiacov v  triede mladých, medzi veľmi slušnou konkurenciou "Výborný 1" CAJC, tým sa stal čakateľom "Slovenského junior šampióna".                                         Veľmi sa tešíme a ďakujeme za krásny posudok od p.Krumpak, ktorá je dlhoročnou chovateľkou úžasného plemena "Labrador retriever"!!! Gratulujeme!!!

Dag Queen´s Joy V1 CAJC


26/06/2011 Dňa 15.6.2011 sa narodili krásne čierne a žlté šteniatka po našom Joginkovi. Viac info v sekcii šteniatka .

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

12.6.2011 MVP CACIB Komárom (HU), rozhodca Maria Gvozdeva (UA)                                                            Jogi v triede pracovnej V3, Ambruška v triede strednej V2 R-CAC a Angelinka v triede pracovnej V1 CAC                                                                                                                                                         11.6.2011 MVP CACIB Komárom (HU), rozhodca Yochai Barak (IL).                                                          Jogi v triede pracovnej V3, Ambruška v triede strednej V2 R-CAC a Angelinka v triede pracovnej V2 R-CA a R- CACIB. Gratulujem!!!

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

2.-6.6.2011 Sme si s dcérkou Tinkou, Joginkom a priateľkou Mirkou s Eliškou urobili krásny výlet do Umagu (HR), kde sa zároveň konali tri výstavy v jeden víkend.                                                                  V sobotu sa konali dve výstavy MVP CACIB - Umag (HR), rozhodca L. Catalan (P)                                  Jogi v triede pracovnej V2 R-CAC a R-CACIB                                                                                              Klubová výstava retrieverov Umag (HR), rozhodca D. Miloševič (HR), mal posudzovať V.Cole (GB)          Jogi v triede pracovnej V1 CAC                                                                                                                      V nedeľu sa konala MVP CACIB Umag (HR), rozhodca D. Rocchi (HR)                                                            Jogi v triede pracovnej V2 R-CAC a R-CACIB.                                                                                                Bola som milo prekvapená s posudzovania rozhodcov, ktoré bolo veľmi korektné, bola úžasná atmosféra a super ľudia s krásnymi labradormi. Tešilo ma, že sa Joginko páčil rozhodcom a aj zahraničným chovateľom, ktorí obdivovali jeho temperament. Ďakujem !!!

    

   

   

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

5.6.2011 MVP - CACIB Nitra, rozhodca Petr Studeník (CZ)                                                              Ambruška v triede mladých V3.                                                                                                          4.6.2011 MVP - CACIB Nitra, rozhodca Jan Roger Sauge (kennel Mambrinos).                                           Ambruška v triede strednej V1 CAC.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

29.5.2011 MVP - CACIB Szekesfehervar (HU), rozhodca Erdos Lászlo (HU)                                          Angelinka Queen´s Joy v triede pracovnej V1 CAC a CACIB, stala sa čakateľkou titulu Maďarský šampión krásy a v priebehu mesiaca získala 3x za sebou CACIB - čakateľstvo na Medzinárodného šampióna krásy (Interšampión). Veľmi sa z toho tešíme. Katke a Angelinke zo srdiečka gratulujeme a ďakujeme!!!


26/05/2011Nové foto šteniatok vo veku 4.5 týždňa. Vytvorený profil Daguška Queen´s Joy .

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

21.5.2011 Klubové farbiarske skúšky retrieverov, rozhodcovia p. Banas, p. Zelenka, p. Vrabec, p. Janega. Aldamity Sound Like a Melody "Ambruška" to perfektne zvládla a získala 94 bodov a skončila v I. cene. Trochu sme sa báli, lebo Ambruška je ešte veľmi mladá sučka, ale nesklamala a presvedčila ma, že je výborná nie len vo výstavnom kruhu, ale aj v práci. Gratulujem Ambruška si naša šikulka!!!  Ďakujem chovateľke Danke Bartošovej za takú šikovnú sučku!!!

Aldamity Sound Like a Melody

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

21.5.2011 IHA Salzburg (A), rozhodca Sigrid Hauptman (A). Angelinka v triede strednej V1 CAC CACIB, tým sa stala čakateľkou Rakúskeho šampióna krásy a Interšampióna. Katka veľká gratulácia a vďaka!!!!!

Angelinka Queen´s Joy V1 CAC CACIB

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

15.5.2011 MVP Bratislava, rozhodca Stanovský (SK), Angelinka v triede pracovnej V1 CAC. Gratulujeme!

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

14.5.2011 MVP CACIB Praha, Angelinka v triede strednej V1 CAC CACIB. Angelinka sa stala čakateľkou Českého šampióna krásy. Katka ďakujeme za krásnu prezentáciu nášho odchovu a gratulujeme!!!!

Angelina Queen´s Joy V1 CAC CACIB

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

14.5.2011 Špeciálna výstava retrieverov - Tata v Maďarsku, rozhodca Sergio Scarpellini (I).               Daguško Queen´s Joy v triede dorastu VN1 BEST PUPPY                                                                          Jogi Sun in their eyes v triede pracovnej V2 R-CAC                                                                               Emuška Queen´s Joy v triede šteniat VN2                                                                                              Black Beauty Queen´s Joy v triede mladých V3                                                                                         Ambruška - Aldamity Sound Like a Melody v triede strednej V1 CAC.                                                      Veľmi sa tešíme z krásnych umiestnení a ďakujeme za krásne posudky. Gratulujeme!!!  fotografie

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

13.5.2011 Zdravotné vyšetrenie: Black Beauty Queen´s Joy PRA/CAT negatívne, Aldamity Sound Like a Melody PRA/CAT negatívne. Vyšetroval MVDr. Faga

13.5.2011 Klubová výstava retrieverov - Bratislava, rozhodca Philippe Lammens (F).                           Daimond Queen´s Joy v triede dorastu VN2                                                                                              Celebrity Queen´s Joy v triede dorastu VN1                                                                                      Cameron Queen´s Joy v triede dorastu VN4                                                                                           Black Beauty Queen´s Joy v silne obsadenej triede mladých V4                                                             Aldamity Sound Like a Melody (Ambruška) v triede strednej V2 R-CAC                                                 Angelinka Queen´s Joy v triede pracovnej V1 CAC                                                                                  Tinka s Angelinkou v súťaži  "Dieťa a Pes" I. miesto. Veľmi si to zaslúžila, pretože mi pomáhala vystavovať naše odchovy a odchovy po našom Gomezovi. Tinka veľká Gratulácia!!!                         Veľmi sa tešíme, že sa naši psíkovia nestratili v tak silnej konkurencii. Ďakujeme a Gratulujeme !!!!!!  fotografie

Tinka s Angelinkou víťazi "Dieťa a Pes"

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

7.5.2011 úspešne absolvovala naša dcérka Tinka s Black Beauty Queen´s Joy chovné skúšky retrieverov OVVR v Kosoríne s počtom bodov 178 v I. cene. Gratulujem Tinuška a Blacky!!!!!

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

1.5.2011 CVP Banská Bystrica, rozhodca Hana Ahrens (A)                                                                     Black Beauty Queen´s Joy v triede mladých VD                                                                                Aldamity Sound Like a Melody v triede strednej V1 CAC


26/04/2011 23.4.2011 MVP CACIB České Bujevice (CZ), rozhodca Mološ Kašpar (CZ).                         Angelinka v triede strednej V1 CAC, res.CACIB, týmto splnila podmienky pre udelenie titulu " Český junior šampión krásy" a stala sa tak JUNOR ŠAMPIÓNKA troch krajín. Veľmi sa tešíme a hlavne Katke ďakujeme za krásnu prezentáciu nášho odchovu. Obrovská GRATULÁCIA !!!

Angelina Queen´s Joy V1 CAC res.CACIB

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

10.4.2011 NVP CAC Bekescaba (HU), rozhodca Sinica Pavlovič (SLO). Angelinka v triede mladých V1 HPJ, týmto splnila podmienky pre udelenie titulu "Maďarský junior šampión krásy"                                       Katke a Angelinke zo srdiečka GRATULUJEME !!!

 


05/04/2011 1.apríla 2011 prešiel rok čo nám robí radosť naša Black Beauty Qj, je to posledné šteniatko od našej Queen a prvý labrador našej Tinky.

Gratulujeme Blekátko !!!

Náš odchov  Carleton Queen`s Joy  "JOY" vo veku 6. mesiacov

Nové fotografie šteniatok  vrhu "E"

19.3.2011 - CVP - Nitra, rozhodca Gabriela Ridarčíková (SK),                                                         Angelinka Queen`s Joy v triede pracovnej V1 CAC                                                                                  Black Beauty Queen`s Joy v triede mladých výborná                                                                         Catherina Queen`s Joy v triede šteniat veľmi nádejná 1                                                                         Dag Queen`s Joy v triede šteniat veľmi nádejný 1 a Najkrajšie šteniatko výstavy "BIS baby"     Všetkým zo srdiečka gratulujem a veľmi ďakujem za krásnu prezentáciu nášho odchovu !!!

    

Catherina Queen`s Joy veľmi nádejná 1 s Tinkou

    

Dag Queen`s Joy v záverečných súťažiach "Najkrajšie šteniatko výstavy I."


23/02/2011 Black Beauty Queen`s Joy vo veku 10,5 mes.

   

Black Beauty Queen`s Joy


20/02/2011 Náš odchov po Gomezikovi a Zairuške "DAG Queen`s Joy" vo veku 3,5 mesiaca.

Dag Queen`s Joy

19.2.2011 MVP - CACIB, EAST CUP 2011 Košice, rozhodca Wieremiejczyk-Wierchowska M. (PL), Ambruška v triede mladých V2, Angelinka v triede strednej V1 CAC, Janneka v triede otvorenej VD3 :). Gratulujeme !!!

    

                     Angelina Queen`s Joy V1 CAC                        Janne Sun in their eyes VD3


13/02/2011 Nové fotografie šteniatok vo veku 5 týždňov E vrh.

5.-6.2.2011 Duo CACIB Brno 2011, v sobotu sučky posudzovala Anja Verbeek (NL), Ambruška v triede mladých získala známku Výborná 3 zo 16 sučiek, Angelinka ( náš odchov) v triede strednej získala známku Výborná bez poradia. Psov posudzovala rozhodkyňa Shelagh Walton (GB), Jogi v triede pracovnej Výborný bez poradia.  V nedeľu sa rozhodkyne vymenili a sučky posudzovala Shelagh Walton (GB), Ambruška v triede mladých získala známku Výborná 3 z 13 sučiek, Angelinka v triede strednej získala známku Výborná bez poradia. Psov posudzovala Anja Verbeek (NL), Jogi v triede pracovnej získal známku Výborný 3 z 11 psov.                                                                                        Veľmi sa tešíme, že naši psíkovia sa nestratili v takej silnej konkurencii a obstáli na krásnych miestach. Ďakujem Danke (CHS ALDAMITY) za krásne predvedenie Ambrušky a zároveň jej Gratulujem ku krásnym titulom, ktoré získala so svojimi labradormi. GRATULUJEM!!!!

       

              Aldamity Sound Like A Melody "Ambra" V3     Jogi Sun in their eyes V    

     

                 Jogi Sun in their eyes V3                             Aldamity Sound Like A Melody "Ambra" V3


25/01/2011 Zdravotné vyšetrenie : Ambruška RTG DLK 0/0, DBK 0/0

Spomienka na Olomouc, kedy naša odchovankyňa Angelinka Queen`s Joy , získala krásne tituly V1 CAJC,  Najlepší mladý pes plemena, BOB, BIS junior a BOG I. Ešte raz veľká gratulácia a vďaka Katke!!!

    


24/01/2011 22.1.2011 Medzinárodná výstava psov - Wintershow  Trenčín, rozhodca Boris Spoljarič (CRO), Ambra v triede mladých získala známku Výborná 1 CAJC, veľmi sa z toho tešíme, pretože to bola jedna z najsilnejšie obsadených tried. GRATULUJEME!!!!!

Aldamity Sound Like A Melody "Ambra" V1 CAJC

21.1.2011 oslávila Ambruška jeden rok. Gratulujeme!!!

Náš odchov C vrh vo veku 3,5 mesiaca. Ďakujem majiteľom za krásne fotografie.

    

                  Catherine Queen`s Joy "Natalka"               Celebrity Queen`s Joy "Molly"


10/01/2011 8.1.2011 sa konala v Olomouci VI. Hanácka národná výstava psov. Labradorov posudzoval p. rozhodca F. Korda (CZ). My sme sa tejto výstavy zúčastnili s Gomezikom a Ambruškou, ktorá mala premiéru. Gomez v triede šampiónov získal známku V2 R-CAC a splnil podmienky pre udelenie titulu "Český šampión krásy". Ambra , ktorá bola na svojej prvej výstave a v triede mladých sa umiestnila na krásnom druhom mieste V2, mali sme dvojnásobnú radosť, lebo na prvom mieste bola Angelinka (náš odchov), ktorá okrem V1 CAJC získala Najlepší mladý pes plemena, BOB, BIS junior a BOG I.          Je to veľká radosť a sen každého chovateľa, ak sa tak krásne darí jeho odchovu. Ďakujem Katke za krásnu prezentáciu Angelinky a zo srdiečka im GRATULUJEM!!!

                 

         Aldamity Sound Like Melody "Ambra" V2       Angelina Queen´s Joy V1CAJC, BOB, BIS junior, BOG I.

5.1.2011 oslávila naša Queenka 7 rokov, prajeme jej ešte veľa rokov s nami.

Gratulujeme


01/01/2011 Nové fotografie D vrhu

"PF 2010" Všetkým návštevníkom našej stránky, majiteľom našich šteniatok, chovateľom a priateľom prajeme šťastný Nový Rok.